29.1.12

Βουλγαρία: Μια πόρνη μας, μήνυσε την αστυνομία στο Βέλγιο



Ιανουάριος 29, 2012.

Βρυξέλλες-Βέλγιο.

«Μια πόρνη μας, που εργάζεται στις Βρυξέλλες επί τέσσερα χρόνια, μήνυσε την βελγική αστυνομία, για τις δραστηριότητές της  επί των οίκων ανοχής», αναφέρει βουλγαρικό δημοσίευμα.

Η 26χρονη Τατιάνα, όπως παρουσιάζονται τα στοιχεία της, ήρθε στο Βέλγιο, πριν από έξι χρόνια συνοδεία ενός  μεγάλου αριθμού ανδρών και  υποτίθεται ότι αυτοί ήταν  μέρος ενός δικτύου μαφίας.




Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν συλληφθεί σταδιακά και έμεινε μόνη της. Για να επιζήσει αποφάσισε να πωλήσει  τον εαυτό της. Προσλήφθηκε στις ‘βιτρίνες’  των ιεροδούλων στις Βρυξέλλες με συμφωνία καταβολής 200 ευρώ για το ενοίκιο της ‘βιτρίνας’.

Η Τατιάνα το μόνο πράγμα που περίμενε από τους ιδιοκτήτες των μπαρ αυτών, ήταν  η διόρθωση των εγγράφων  της για το νέο επάγγελμα που ασκούσε.

Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ήταν  ήσυχη, αφού στους ελέγχους της αστυνομίας δεν παρουσίαζε κανένα πρόβλημα και δεν είχε προβεί σε καμία παραβίαση.

Την περασμένη όμως εβδομάδα,  καθώς η Τατιάνα καθόταν στην βιτρίνα της, ήρθαν οι ιδιοκτήτες και της είπαν ότι τα έγγραφά της είχαν ένα πρόβλημα.

Το δικαιολόγησαν ότι επειδή είχαν φθάσει στη χώρα νεαρά κορίτσια εκτόπιζαν αυτές που ήταν παλιές αμειβόμενες για σεξ, αφού θα είχαν μεγαλύτερη πελατεία και θα πλήρωναν περισσότερο ενοίκιο.

Η Τατιάνα κατέφυγε στα δικαστήρια, αφού συμβουλεύθηκε έναν δικηγόρο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη δουλειά της πόρνης στη βιτρίνα που νοίκιαζε και τώρα έπρεπε να γραφεί  στην ανεργία και να λαμβάνει επίδομα ανεργίας.

Στις βιτρίνες των ιεροδούλων ισχύει αυτό, τα νέα κορίτσια εκτοπίζουν τις παλιές πουτάνες.
--

Δεν υπάρχουν σχόλια: