8.6.12

Στον ουρανό του Ισραήλ- UFO ή ρωσικός πύραυλος;



Ιούνιος 8, 2012- βίντεο

Χιλιάδες πολίτες του Ισραήλ και πολλοί άνθρωποι της Παλαιστίνης, είδαν χθες λίγο μετά το ηλιοβασίλεμα ένα Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο – ΑΤΙΑ.


Οι μάρτυρες περιγράφουν το UFO ως μια μπάλα που δημιουργούσε πίσω του έναν φωτεινό κώνο. Το αντικείμενο για πρώτη φορά εντοπίστηκε στο βόρειο μέρος της χώρας και στη συνέχεια σε άλλες περιοχές καθώς και στα παλαιστινιακά εδάφη.

Το κανάλι ‘10΄της ισραηλινής τηλεόρασης απέρριψε το ενδεχόμενο να ήταν από δραστηριότητα της πολεμικής αεροπορίας και υπέθεσε ότι ήταν ένα «σπάνιο φυσικό φαινόμενο».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ισραηλινής Αστρονομικής Ένωσης, Igal Patel, του ουράνιο φως οφείλεται, ίσως σε δραστηριότητα βαλλιστικών πυραύλων.

«Ίσως ήταν ένας πύραυλος εκτός ελέγχου και οι μάρτυρες να είδαν τα υπολείμματα του καυσίμου»,είπε ο αστρονόμος.

Το ίδιο φαινόμενο είχε παρουσιαστεί το 2009 στη Νορβηγία και όλοι πίστευαν ότι επρόκειτο για ΑΤΙΑ, αλλά στην πραγματικότητα ήταν μέρος ενός ρωσικού πυραύλου.


--

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όπως αποκαλύπτει στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα του Ισραήλ «Jerusalem Post», η Ρωσία παραδέχθηκε ότι προχώρησε σε επιτυχημένη δοκιμή βαλλιστικού πυραύλου μεγάλου βελινεκούς.
Δειτε το εδω.
http://atia-ufo.blogspot.gr/2012/06/ufo_359.html