10.7.12

Επιχείρηση «Βόσπορος»: Πόρνες πολυτελείας- κατάσκοποι έμπλεξαν 5000 αξιωματικούς




«Πληροφορίες πουλήθηκαν σε Ελλάδα- Ισραήλ και μυστικές υπηρεσίες ΝΑΤΟ»

Ιούλιος 10, 2012.

Για σεξουαλικές υπηρεσίες με 16χρονες και 18χρονες ρωσίδες και ουκρανέζες που τις πλάσαραν οίκοι μόδας, σε πλούσιους αξιωματικούς για όργια πλήρωναν 10.000 δολάρια τη βραδιά.

Σε εννέα οίκους ανοχής VIPs, οι λεγόμενοι ‘κατηγορίας Premium’ εργάζονταν κατάσκοποι πόρνες από τη Ρωσία και την Ουκρανία προκειμένου να αποσπάσουν μυστικές πληροφορίες από τους πελάτες- τούρκους αξιωματικούς.


Οι πόρνες-κατάσκοποι ‘έπεφαν’ στα δίχτυα των αξιωματικών και από θύματα εξελίσσονταν σε θύτες, αφού απαθανάτιζαν τις γυμνές συνευρέσεις τους  και κατόπιν τους εκβίαζαν για να τους συνοδεύουν παντού, με αποτέλεσμα να αντιγράψουν όλες τις σημειώσεις και τα μυστικά τους.

Οργανωτής του δικτύου των οίκων ανοχής είναι ένας 25χρονος σπουδαστής Κόκμαζ Ναρίμ. Είχε εκπαιδεύσει ο ίδιος τα ελκυστικά κορίτσια πώς να «συνεργάζονται» με τους σημαντικούς πελάτες και πώς να εμπλακούν στο στρατιωτικό κατεστημένο.

Το σκάνδαλο κατασκοπείας έγινε γνωστό το Μάιο και από τότε έχουν κληθεί για ανάκριση πάνω από 300 στρατιωτικοί, οι οποίοι είχαν ‘περάσει’ από τους περιβόητους οίκους ανοχής.

Από αυτούς, όπως διαπιστώθηκε, σε εκατό εκλάπησαν στρατιωτικά μυστικά ή ελήφθησαν κατόπιν εκβιασμών με πορνογραφικό υλικό στο οποίο συμμετείχαν.




Οι τουρκικές ειδικές υπηρεσίες σοκαρίστηκαν από το εντυπωσιακό μέγεθος των μυστικών που διακοινώθηκαν στα σεξουαλικά κρεβάτια.

Πληροφορίες και σημειώσεις για τις εξελίξεις στην επιστημονική έρευνα, την ηλεκτρονική τεχνολογία και την ανάπτυξη της αεροδιαστημικής αντλήθηκαν από τις πόρνες-κατασκόπους.

Οι πληροφορίες –γράφει το δημοσίευμα- είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες για πολλές χώρες που έχουν τεταμένες σχέσεις με την Τουρκία- πρώτες από αυτές η Ελλάδα και το Ισραήλ-. Μάλιστα μέρος των μυστικών αρχείων έχουν, ήδη, αγοραστεί από ανάλογες υπηρεσίες του ΝΑΤΟ, σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Οίκος πολυτελείας για σεξουαλικά όργια με στρατιωτικούς έγινε το θρυλικό σκάφος «Savarova» που κάποτε ανήκε στον Ατατούρκ, μετατράπηκε από τον ενοικιαστή του Γιαράμα Σαντίκογλου, σε πολυτελή πλωτό οίκο ανοχής.

Για την οργάνωση του οίκου ανοχής, καταδικάστηκαν 10 άτομα, μεταξύ των οποίων ο επιχειρηματίας και εταίρος του Ντόναλντ Τρούμπ, ο επιχειρηματίας από το Καζακστάν Τεβφίκ Αρίφ.


--



Δεν υπάρχουν σχόλια: