11.4.13

Σέξ στο Ισλάμ



Απρίλιος 11, 2013.

Το Ισλάμ διέπει σχεδόν όλες τις πτυχές της ζωής, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικότητας, γράφει το ‘S-media’. 

Όπως, ήδη, πολλοί γνωρίζουν, η σεξουαλική ζωή μεταξύ των μουσουλμάνων επιτρέπεται μόνον κατά τη διάρκεια του γάμου, και η πιο προτιμότερη επιλογή είναι η απώλεια της παρθενιάς της μουσουλμάνας κατά την πρώτη νύχτα του γάμου.


Στο πλαίσιο αυτό, οι Σιίτες, έχουν δημιουργήσει κάτι πολύ έξυπνο: επιτρέπουν την ύπαρξη των λεγόμενων «βραχυπρόθεσμων γάμων», οι οποίοι, γάμοι,  μπορούν να διαρκέσουν όσο η σεξουαλική πράξη, δηλαδή λίγα λεπτά.

Όμως, όλο και περισσότερα σύγχρονα ζευγάρια δεν τηρούν την κλασική προθεσμία, έτσι ώστε η επιχείρηση των κλινικών για την αποκατάσταση του παρθενικού υμένα να καταστεί μια κερδοφόρος επιχείρηση.

Ορισμένοι ειδικοί της μουσουλμανικής θρησκείας, ισχυρίζονται ότι κατά τη διάρκεια του σεξ, οι γυναίκες πρέπει να είναι τελείως γυμνές. Άλλοι υποστηρίζουν ότι οι εμπλεκόμενοι στη σεξουαλική επαφή δεν πρέπει να κοιτάζονται στα μάτια.

Όσον αφορά το θέμα του στοματικού σεξ, είναι πολύ δύσκολο να βρει κανείς συνομιλητές γιατί στον μουσουλμανικό κόσμο το ‘ζήτημα αυτό’ συνειδητά αγνοείται.
Η πολυανδρία, όταν μια γυναίκα, δηλαδή, έχει περισσότερους άνδρες, απαγορεύεται αυστηρά, σε αντίθεση με την πολυγαμία, όπου οι άρρενες μπορούν να κάνουν σεξ με περισσότερες από μία γυναίκα.

Σύμφωνα με τις γραμμές του Κορανίου, ένας άνδρας μπορεί να έχει μέχρι και τέσσερις γυναίκες ταυτόχρονα, αρκεί να έχει τις δυνατότητες να αντεπεξέλθει στη ζήτηση.

Όσον αφορά τον αυνανισμό, επιτρέπεται σε περιπτώσεις κατά τις οποίες οι άνδρες δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να νυμφευθούν.

Σύμφωνα, εξάλλου, με το «Google», οι περισσότεροι που αναζητούν πορνογραφικό υλικό στο διαδίκτυο είναι Πακιστανοί, σημειώνει το δημοσίευμα.

--
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www. mikres-ekdoseis.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια: