14.1.14

Οι Ινδουιστές χρησιμοποιούν τα ούρα αγελάδας ως πανάκεια


Ιανουάριος 14, 2014.

Οι Ινδουιστές έχουν την πεποίθηση ότι δεν υπάρχει καλύτερη θεραπεία για τον καρκίνο, τη φυματίωση, τα στομαχικά προβλήματα, τη φαλάκρα ή για να ξεμεθύσει κάποιος το πρωί, ένα ποτήρι από ούρα αγελάδας!


Η ινδουιστική παράδοση έχει ως πανάκεια τα ούρα της αγελάδας. Κάποιοι που τα πίνουν κάθε πρωί επί δώδεκα χρόνια συνεχώς αισθάνονται μεγάλη ευφορία.

Σύμφωνα με τον 42χρονο Τζαϊράμα Σίνγκαλ, από 30 ετών που εντόπισε ότι είχε διαβήτη, άρχισε να πίνει ούρα αγελάδας και διαπίστωσε ότι το σάκχαρό του στο αίμα έγινε φυσιολογικό και αυτό μέσω της θεραπείας από τα ούρα της αγελάδας.

Οι ινδουιστές εμπειρογνώμονες του είδους, ισχυρίζονται ότι τα ούρα της αγελάδας δεν είναι όλα τα ίδια, αλλά τα καλύτερα αυτά που βγάζει με την ανατολή του ήλιου.

Μερικοί Ινδοί γκουρού έχουν, ήδη, ξεκινήσει την παραγωγή όλων των ειδών των προϊόντων που βασίζονται στα ούρα της αγελάδας- από καλλυντικά μέχρι οδοντόκρεμες.

Σύμφωνα με αυτούς, οι άνθρωποι που δεν έχουν δοκιμάσει αυτό το είδος της θεραπείας, δεν καταλαβαίνουν τι χάνουν...


--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www. mikres-ekdoseis.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια: