16.3.19

Η κόρη του Τραμπ πήγε στο Βελιγράδι για θεραπεία;



Η θυγατέρα του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Τίφανι Τραμπ, η οποία έφθασε την Παρασκευή στο Βελιγράδι, είχε ένα ραντεβού με το γιατρό της Ολιστικής Ιατρικής Μομίρ Ντονγίτσα  με τον οποίο μίλησε για την κατάσταση της υγείας της και έλαβε συμβουλές για το πώς μπορεί να θεραπευθεί, αναφέρει σήμερα η σερβική Blic.


Η Τίφανι Τραμπ έφθασε στο αεροδρόμιο Νίκολα Τέσλα στο Βελιγράδι με ιδιωτική πτήση και όλοι αναρωτήθηκαν ποιος ήταν ο λόγος για την επίσκεψής της στη Σερβία.


Σύμφωνα με την Blic, ήρθε στο Βελιγράδι, μεταξύ των άλλων, για να δει γιατρούς που ασχολούνται με την ολιστική ιατρική.


Αυτός ο τύπος θεραπείας, που βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη στη Σερβία, είναι ένας συνδυασμός των καλύτερων στην επιστημονική ιατρική και των κλινικά αποδεδειγμένων μεθόδων συμπληρωματικών και παραδοσιακών κλάδων της ιατρικής.


Η Τίφανι έκανε μια λεπτομερή επισκόπηση και έδωσε τις συμβουλές της σχετικά με τον τρόπο βελτίωσης του τρόπου ζωής μέσω της διατροφής και της σωματικής άσκησης, αναφέρει η εφημερίδα.


Λόγω του ότι τα δεδομένα των ασθενών είναι αυστηρά εμπιστευτικά, και επιπλέον πρόκειται για την κόρη του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, κανείς δεν ξέρει αν έχει ένα συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας ή πήγε προληπτικά, σύμφωνα με πηγή  που βρίσκεται κοντά στους ανθρώπους που είναι διάδοση της νέας ιατρικής.


«Δεν ξέρω ποιος σας το είπε. Δεν θα ήθελα μιλήσω για αυτό», δήλωσε συνοπτικά ο Μομίρ Ντούνγιτς, ο οποίος δεν αμφισβήτησε ότι η Τίφανι Τραμπ ήταν ασθενής του.



--
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www. mikres-ekdoseis.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: