28.3.23

Σκόπια: Έσερναν άλογο με τον κοτσαδόρο μέχρι να πέσει από εξάντληση

 


Οργή και θυμός προκλήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα Σκόπια, από βίντεο που έδειχνε να σέρνεται ένα άλογο που το τραβούσαν από τον κοτσαδόρο του αυτοκινήτου, μέχρι που έπεσε από εξάντληση.

Όπως αναφέρει το Makfax, «η αστυνομία αναζητά τα άτομα που έσερναν το άλογο με αυτοκίνητο, το οποίο από εξάντληση έπεσε στη μέση του δρόμου. Το υπουργείο Εσωτερικών επισημαίνει ότι μετά τη δημοσίευση του βίντεο, οι αστυνομικοί θα φτάσουν εύκολα στους ανθρώπους που κακομεταχειρίστηκαν το άλογο.

«Σας ενημερώνουμε ότι το Τμήμα Εσωτερικών Σκοπίων λαμβάνει ήδη μέτρα και ενέργειες για την εξιχνίαση της υπόθεσης και μετά την εξιχνίαση της υπόθεσης θα ενημερώσουμε σχετικά το κοινό», ανέφερε το υπουργείο Εσωτερικών.



Το βίντεο ανέβηκε στο YouTube καθώς δείχνει το αυτοκίνητο να επιταχύνει για να αποφύγει το μποτιλιάρισμα. Για μια στιγμή το άλογο πέφτει, μετά το όχημα σταματά, και τρία άτομα βγαίνουν από αυτό για να το σηκώσουν και μετά συνεχίζουν να το σέρνουν.

Ένα τέτοιο θέαμα είναι συνηθισμένο στην πρωτεύουσα και πολλοί ακτιβιστές για την προστασία των ζώων ζητούν από τις αρχές να λάβουν μέτρα εναντίον εκείνων που μεταχειρίζονται απάνθρωπα και βασανίζουν ζώα, γράφει το δημοσίευμα.


 

 © mikres-ekdoseis- Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής

διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www. mikres-ekdoseis.gr

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: