25.5.11

Τουρκάλα Σύμβουλος οικογένειας ζητά επιστροφή της Πολυγαμίας


Μάιος 25, 2011.
Κωνσταντινούπολη.

Τουρκάλα με ειδικότητα  της Συμβούλου Οικογένειας, ισχυρίζεται ότι η νομιμοποίηση της πολυγαμίας των ανδρών θα προστατεύσει τις γυναίκες, οι οποίες, ήδη, έχουν σχέση με νυμφευμένους και αποτελούν, έτσι, μέρος της πολυγαμικής ζωής ενός άνδρα.


Το Ισλάμ επιτρέπει τους άνδρες να έχουν μέχρι τέσσερις γυναίκες αλλά η πολυγαμία είναι παράνομη στην Τουρκία.

Η Σίντερ Ουρεσίν, δήλωσε στην εφημερίδα ‘Χουριέτ’, σε συνέντευξή της που δημοσιεύθηκε την Τρίτη, ότι περίπου το 85 τοις εκατό των ανδρών απατά σεξουαλικά τις συζύγους τους. Ενώ πολλές γυναίκες, ερωτικοί σύντροφοί τους, αποτελούν στην ουσία τη δεύτερη ή την τρίτη σύζυγο, κάτι το οποίο δεν έχει νομική υπόσταση στην Τουρκία.

«Οι πλούσιοι άνδρες με σταθερή σταδιοδρομία και σεξουαλική ικανότητα θα μπορούσαν να επιλέξουν την πολυγαμία», είπε και πρόσθεσε: «καμία γυναίκα δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει δεύτερη σύζυγος ενός φτωχού ανθρώπου. Οι άνδρες πάνε με γυναίκες που είναι  ελκυστικές σεξουαλικά, γελούν περισσότερο και θα μπορούσαν να τους ικανοποιήσουν. Αν ήμουν άνδρας θα ήμουν, σίγουρα, πολυγαμικός»
Η Ουρεσίν είπε ότι πιστεύει πως οι περισσότερες γυναίκες θα προτιμούσαν να έχουν έναν ισχυρό άνδρα για να μην έχουν τον φόβο της οικονομικής ένδειας ή της αβεβαιότητας του διαζυγίου.
Η Ουρεσίν κάνει τακτικά επικοινωνιακά σεμινάρια στους δήμους της Κωνσταντινούπολης.


Πηγή:  UPI.com



Δεν υπάρχουν σχόλια: