22.6.12

Ιπτάμενοι δίσκοι πάνω από το Αργυρόκαστρο της Αλβανίας




Ιούνιος 22, 2012.

Κάτοικοι της περιοχής του Αργυροκάστρου στην Αλβανία τα ξημερώματα της Παρασκευής, γύρω στις 6:30, είδαν δύο φωτεινά αντικείμενα στον ορίζοντα, αρκετά χιλιόμετρα από τη γη.


Τα άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα- UFO,  έκαναν μερικές ακανόνιστες κινήσεις για 5-6 δευτερόλεπτα και μετά χάθηκαν.

Το φαινόμενο εξελίχθηκε πάνω από το χωριό της Δρόπολης και έγινε αντιληπτό από Έλληνες κατοίκους της περιοχής, όπως γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.

Οι ίδιοι οι κάτοικοι δεν πίστευαν σε αυτό που είδαν, αλλά συζητώντας μεταξύ τους διαπίστωσαν ότι δεν επρόκειτο για οφθαλμαπάτη, ήταν κάτι το αληθινό.

Μερικοί, μάλιστα, κάτοικοι έβγαλαν τα κινητά τους τηλέφωνα για να απαθανατίσουν το γεγονός, αλλά δεν κατάφεραν να έχουν μια καλή εικόνα του ιπτάμενου δίσκου αφού όλα έγιναν πολύ γρήγορα.
Ένας κάτοικος από τη Δρόπολη θα πει χαρακτηριστικά:

 «Ήταν απίστευτο αυτό που είδα. Δεν το έχω  ξαναδεί. Ήταν ένα παράξενο αντικείμενο, δεν ήταν αεροπλάνο ή ελικόπτερο, δεν έβγαζε καθόλου θόρυβο, ήταν απλά ένα ιπτάμενο αντικείμενο που ανερχόταν συνέχεια για 7 δευτερόλεπτα και μετά χάθηκε προς τη μεριά των βουνών της Δρόπολης», είπε ο νέος άνδρας της περιοχής αυτής.

--




Δεν υπάρχουν σχόλια: