18.2.13

Μπίτολα: Η «Μακεδονική Φάλαγγας» έγινε δρόμος πορνείας



Φεβρουάριος 18, 2013.

Μπίτολα-Μοναστήρι.

Η τηλεόραση Sitel- γράφει το σκοπιανό Σκάι- έχει ένα δημοσίευμα με τίτλο «Τις  σχέσεις καλής γειτονίας με τους Έλληνες τις φροντίζουν οι πουτάνες» και αναφέρεται στις πόρνες της πόλης Μπίτολα.


Γράφει συγκεκριμένα ότι η οδός «Μακεδονικής Φάλαγγας» [ Македонска фаланга] έχει γεμίσει κόκκινα φανάρια και έχει γίνει οδός πορνείας και μιας και δεν απέχει πολύ από τα ελληνικά σύνορα έχει καταστεί μέσο ανάπτυξης σχέσεων καλής γειτονίας με την Ελλάδα.

Σε αυτόν τον δρόμο, όπου η κίνηση είναι ασταμάτητη μέρα και νύχτα, βασιλεύει η πορνεία και μπορεί να βρει κανείς κορίτσια 20χρονα αλλά και μικρότερα, που προσφέρουν σεξουαλικές υπηρεσίες με 30 ευρώ το time.

Τακτικοί πελάτες είναι οι Έλληνες, οι οποίοι στην πραγματικότητα παρέχουν το μεροκάματο στις πόρνες.

«Τα κορίτσια είναι ντυμένα με προκλητική ενδυμασία άσχετα από το κρύο του χειμώνα και κρύβονται μέσα στα δένδρα. Όταν δουν να πλησιάζει όχημα στην «Μακεδονικής Φάλαγγας» ξεφυτρώνουν και σταματούν το όχημα για να διαπραγματευθούν την τιμή του σέξ», σημειώνει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

--
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www. mikres-ekdoseis.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: