20.8.14

Ισλαμιστής Ιεροκήρυκας θα στείλει γυναίκες στους τζιχαντιστές




"Εμπρός ορμάτε"

Αύγουστος 20, 2014.

Ένας Μουσουλμάνος λόγιος, ο Χάρις αλ Ντάρι, έχει γράψει ένα γράμμα στην τρομοκρατική ομάδα του ‘Ισλαμικού Κράτους’, ισχυριζόμενος ότι θα μπορούσε να στείλει στους αντάρτες μερικές γυναίκες για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές ανάγκες τους.


Ο αλ Ντάρι που είναι ιεροκήρυκας και μουσουλμάνος μελετητής των γραφών ζει στην Ιορδανία. Υποστήριξε ότι οι μαχητές του «Ισλαμικού Κράτους» είναι θεμιτό να κάνουν σεξ με τις συζύγους και τις κόρες των Ιρακινών στρατιωτών (αφού αυτοί λείπουν) για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές ανάγκες.

Δήλωσε, ακόμη, ότι ο ίδιος έχει τη δυνατότητα να στείλει γυναίκες προκειμένου να παντρευτούν με τους μαχητές του ‘Ισλαμικού Κράτους’.

Η επιστολή αρχίζει:

« Οι μαχητές του Ισλαμικού Χαλιφάτου βρίσκονται μακριά από τις συζύγους τους και οι σεξουαλικές ανάγκες τους πρέπει να ικανοποιηθούν. Η αποστολή μουσουλμάνων γυναικών είναι ένα θετικό μέτρο, προκειμένου να γίνουν πιο δυνατοί για να μπορέσουν να κερδίσουν τον πόλεμο κατά των σιιτών, σουνιτών, Γαζήδων και Χριστιανών και όλους όσους δεν αναγνωρίζουν τον Σαλαφισμό- Ουαχαμπισμό».


--
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www. mikres-ekdoseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: