11.4.19

Ρωσία: Κινητή στρατιωτικο-πατριωτική έκθεση με λάφυρα από τη Συρία



Απρίλιος 11, 2019.

Περισσότεροι από 11 χιλιάδες κάτοικοι και φιλοξενούμενοι στην πόλη Ιζέβσκ επισκέφθηκαν μια κινητή έκθεση των κατασχεθέντων όπλων από τη Συρία στο σιδηροδρομικό σταθμό  την Πέμπτη, στο πλαίσιο της στρατιωτικο-πατριωτικής δράσης «Συριακό Χτύπημα», όπως αναφέρει το πρακτορείο Tass, επικαλούμενο ανακοίνωση της Κεντρικής Στρατιωτικής Περιφέρειας.



«Την Πέμπτη, το τρένο σταμάτησε στο σιδηροδρομικό σταθμό του Ιζέβσκ, όπου πάνω από 11 χιλιάδες κάτοικοι το επισκέφθηκαν. Δείγματα του  στρατιωτικού εξοπλισμού των κατασχεθέντων όπλων  από τους τζιχαντιστές στη Συρία παρουσιάστηκαν στις πλατφόρμες της μοναδικής έκθεσης», σημειώνεται.



 Οι κάτοικοι μπόρεσαν να δουν για παράδειγμα, ένα άρμα μάχης T-55MV που κατασκευάστηκε στην Σοβιετική Ένωση, ένα θωρακισμένο όχημα επίθεσης, μια αυτοπροωθούμενη  σειρά ναρκών, ένα αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν οι βομβιστές αυτοκτονίας για να αυτό-ανατιναχτούν, καθώς και πλήθος όπλων και πυροβόλων όπλων.


Επιπλέον, οι επισκέπτες της έκθεσης είδαν  πραγματικούς πίνακες ζωγραφικής από τη Συρία και σε ένα από τις αυτοκινητάμαξες του τρένου υπήρχε έκθεση έργων στρατιωτών και φωτογραφιών. 


Η περιήγηση όλων έγινε με τη συνοδεία του στρατιωτικού προσωπικού που  είχε και τη σχετική εμπειρία από τη Συρία.


Η στρατιωτικό-πατριωτική δράση «Συριακό Χτύπημα» είχε ως σκοπό την εξύψωση του ρωσικού φρονήματος και γίνεται από το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας. 

Ξεκίνησε στις 23 Φεβρουαρίου και θα λήξει στις 28 Απριλίου στο στρατιωτικό-πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πάρκο «Πατριότ»  των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων στην περιοχή της Μόσχας.


Το τρένο θα διανύσει πάνω από 28 χιλιάδες χιλιόμετρα και θα κάνει στάση σε 60 πόλεις της Ρωσίας.









tass.ru
--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www. mikres-ekdoseis.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: