23.6.19

Σκόπια: Πορεία για την υποστήριξη του γάμου και της οικογένειας



Ιούνιος 23, 2019. 

Πορεία για τον παραδοσιακό γάμο και την οικογένεια διοργανώνεται στα Σκόπια για την υποστήριξη μιας ευημερούσας φυσιολογικής κοινωνίας.



Έτσι, το Σάββατο 29 Ιουνίου, πολιτικές και θρησκευτικές οργανώσεις με το σύνθημα «Ένωση για τη Ζωή» θα βαδίσουν  στο κέντρο της πόλης με σημείο εκκίνησης την εκκλησία της Παναγίας.


«Η εκδήλωση είναι πολιτική και συγχρόνως θρησκευτική. Όλοι οι πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας και τα μέλη των θρησκευτικών κοινοτήτων των Ορθοδόξων Εκκλησιών,  των ρωμαιοκαθολικών, της Ευαγγελικής Εκκλησίας, της Εκκλησίας των Μεθοδιστών, της Ισλαμικής Κοινότητας,  κλπ., καθώς και ενώσεις, οργανώσεις και κινήματα, όλοι μαζί θα Ενωθούν για τη Ζωή», λένε οι διοργανωτές.


Η εκδήλωση έχει ως στόχο  «να βεβαιώσει την αλήθεια για τη ζωή, την κατανόηση του τι είναι γάμος, ανεξάρτητα από το φύλο, τη φυλή, τη θρησκεία και τον σεβασμό που οφείλουν τα μέλη της κοινωνίας στον άντρα, τη γυναίκα, τα παιδιά, τα εγγόνια, τους παππούδες και τις γιαγιάδες για μια αγαστή συνύπαρξη…»


«Εάν εκτιμάτε ότι η αλήθεια βρίσκεται μέσα στο γάμο, την οικογένεια, την πίστη, τη ζωή, τότε σας καλώ να αποδεχθείτε αυτήν την πρόσκληση. Θα είμαστε στις 29 Ιουνίου 2019 στις 10 το πρωί μπροστά από την εκκλησία της Παναγίας», αναφέρει το μήνυμα των διοργανωτών «Ένωση για τη Ζωή».





denesen.mk


--
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www. mikres-ekdoseis.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: