11.2.12

Ανέβασαν τις τιμές οι πόρνες στη Βουλγαρία



«…ζητάω περισσότερα γιατί δεν έχω ανταγωνισμό με το κρύο»…

Φεβρουάριος 11, 2012.

Σόφια.

«Δεν πτοείται η αγάπη από το κρύο», λέει η 21χρονη πόρνη που πήγε να εργαστεί στο δρόμο από τη Σόφια προς τη Βράτσα με μείον 15 βαθμούς κελσίου…


Κάθε μέρα φεύγει από το χωριό της από το πρωί, κάνει  αρκετά χιλιόμετρα για να φτάσει στο στέκι της, όπου εκεί περιμένουν οι πελάτες. Και, λίγο πριν νυχτώσει επιστρέφει στο σπίτι, αυτό γίνεται από την αρχή του χρόνου, σημειώνει η επαρχιακή εφημερίδα.

Από την παγωνιά που υπάρχει, η δουλειά αυτή γίνεται κόλαση και αναγκάζεται η ιέρεια να κάνει μειωμένο ωράριο και το κακό είναι ότι πρέπει να ντύνεται ζεστά. Δεν φοράει πια, τα σανδάλια, αλλά μπότες με δέκα εκατοστά τακούνι. Το επανωφόρι της  είναι αρκετά μεγάλο, σχεδόν μέχρι τα γόνατα. Ακόμη, βάζει σκούφο στο κεφάλι για το κρύο ή το χιόνι.

«Αυτό το ντύσιμο επηρεάζει, αρνητικά, πολλούς πελάτες,  όπως με βλέπουν, έτσι ντυμένη. Οι οδηγοί, δυστυχώς,  προσπερνούν και δεν σταματούν, αλλά δεν έχω άλλη επιλογή. Δεν θέλω να διακινδυνεύσω την υγεία μου», είπε η πόρνη με ένα πλατύ χαμόγελο. Οι καλύτεροι πελάτες της είναι οι φορτηγατζήδες, αυτοί συνήθως σταματούν για να την πάρουν.

«Σήμερα είχα αρκετούς  από τη Σόφια», είπε με ικανοποίηση η ιέρεια του δρόμου.
Όσο για τις τιμές δεν διστάζει να μας τις πει. Δέκα λέβα για ‘φλάουτο’ και δέκα πέντε για κανονικό σεξ. Αλλά με τόσο κρύο τις έχει ανεβάσει λίγο, πρόσθεσε σε κάθε περίπτωση  πέντε λέβα.

Και εφ’ όσον επικρατούν αυτές οι συνθήκες δεν προβλέπεται να πέσουν οι τιμές.
--

Δεν υπάρχουν σχόλια: