4.12.12

Παιδιά-θύματα από επιθέσεις μη επανδρωμένων αεροσκαφών



Δεκέμβριος 4, 2012. (βίντεο)

Ο Αμερικανός ερευνητής, δημοσιογράφος και δημιουργός ντοκιμαντέρ, Robert Greenwald στην πρόσφατη εργασία του ασχολήθηκε με τις επιθέσεις των μη επανδρωμένων αεροσκαφών «Drones Exposed» και με την κάμερά του κατέγραψε  τις βάρβαρες επιθέσεις προς τα μικρά παιδιά.


Μιλώντας με παιδιά που έζησαν τις επιθέσεις των μη επανδρωμένων αεροσκαφών στο Πακιστάν και την Υεμένη, ο Greenwald επισημαίνει  τη βαθιά επίδραση των επιθέσεων στην ψυχή των παιδιών.

Από αυτές τις δύο χώρες,  από τις επιθέσεις των αμερικανικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών, 178 παιδιά μέσα σε ένα χρόνο έχασαν τη ζωή τους και ο δημοσιογράφος φέρνει μπροστά στην κάμερα ονόματα και εικόνες ορισμένων παιδιών που σκοτώθηκαν.

Τα παιδιά που επέζησαν ζουν με ένα σοβαρό τραύμα από τις επιθέσεις των μη επανδρωμένων αεροσκαφών, όπως παρουσιάζει ο Greenwald καθώς είδε τα παιδιά να ουρλιάζουν και να έχουν διαταραχές στον ύπνο τους,  να εκδηλώνουν φόβο με τον παραμικρό θόρυβο και να τα καταλαμβάνει ανορεξία.

Επιθέσεις με τα Drones έχουν γίνει στο Πακιστάν, στην Υεμένη, στη Σομαλία και στις χώρες αυτές, στο κυνήγι των τρομοκρατών,  χωρίς λόγο, έχουν σκοτωθεί αθώα παιδιά.


--
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www. mikres-ekdoseis.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια: