4.9.11

Γερμανία:Τα Παρκόμετρα των... Ιερόδουλων



Σεπτέμβριος 2011.

Οι πόρνες των δρόμων στην Βόννη της Γερμανίας έχουν ενταχθεί σε ένα σύστημα πληρωμής φόρου, όπως τα αυτοκίνητα με τα παρκόμετρα.
Απαραίτητη προϋπόθεση της προσφοράς των υπηρεσιών τους, είναι η προκαταβολή  του «φόρου πεζοδρομίου» που πληρώνουν σε ειδικό μηχάνημα που στήθηκε στο δρόμο που κάνουν ‘πιάτσα’ και το οποίο εγκαταστάθηκε από την Ομοσπονδιακή Φορολογική Υπηρεσία.
Η απόφαση αυτή ελήφθη πρόσφατα από το Δήμο της Βόννης, προκειμένου να μη χάνονται τόσα χρήματα που κάθε βράδυ σκορπίζονται στους …δρόμους.
Παρκόμετρο για Ιερόδουλες σε δρόμο της Βόννης

Η ταρίφα για τις πόρνες που διανυκτερεύουν σε καθορισμένες οδούς είναι έξι ευρώ ανά πόρνη, προκαταβολικά.


Το μηχάνημα στο οποίο ρίχνουν το αντίτιμο της διανυκτέρευσής τους εκδίδει ένα κουπόνι, το οποίο πρέπει να επιδεικνύουν σε κάθε ζήτηση της  φορολογική  υπηρεσίας του δήμου.
Οι ιερόδουλες οι οποίες παρέχουν υπηρεσίες σεξ σε ειδικά διαμερίσματα πληρώνουν φόρους ανά πελάτη και δεν υπήρχε μέχρι τώρα ανάλογο μέτρο για τις πόρνες των πεζοδρομίων.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου :  «Οι ιερόδουλες που δεν έχουν έγκυρο κουπόνι από την συσκευή της οδού,  θα της επιβάλλεται εξοντωτικό πρόστιμο ή μπορεί να αρθεί η άσκηση της δραστηριότητας της,  στο κέντρο της πόλης».
Λόγω του μεγάλου αριθμού των ιεροδούλων - κατά πλειονότητα από τις ανατολικές χώρες-  στις  ‘κόκκινες’ περιοχές της πόλης, ο Δήμος, παλαιότερα, είχε εγκαταστήσει ξύλινο χώρισμα σε ορισμένα σημεία των δρόμων , ώστε να παρέχονται οι υπηρεσίες σεξ, ελεύθερα μέσα στα αυτοκίνητα των πελατών, αλλά  πίσω από το ξύλινο παραβάν.
--


Δεν υπάρχουν σχόλια: