29.8.12

Εξοργισμένοι οι Μουσουλμάνοι από μια σειρά του BBC




Αύγουστος 29, 2012.

Λονδίνο.

Άρχισε η παρουσίαση της τηλεοπτικής σειράς «Πολίτης Χαν» από το BBC που άναψε φωτιές στους Μουσουλμάνους.

Ο λόγος είναι ότι οι Μουσουλμάνοι επικρίνουν  την τελευταία σειρά του σταθμού αυτού για ασέβεια προς το Κοράνι και πράξεις που παραβιάζουν τις ισλαμικές αξίες.


Σύμφωνα με την εφημερίδα ‘Huberrturk’ ο «Πολίτης Χαν» είναι μια κωμική σειρά του BBC που διακωμωδεί καταστάσεις μιας μουσουλμανικής οικογένειας και η οποία «έβαλε φωτιά» στους Μουσουλμάνους.

Στην πρώτη τηλεοπτική μετάδοση  είχε ακροαματικότητα 3,6 εκατομμυρίων τηλεθεατών και το τηλεοπτικό κανάλι έλαβε περίπου 200 καταγγελίες από τους Μουσουλμάνους.

Αυτό που ‘σόκαρε’ τους Μουσουλμάνους ήταν η σκηνή κατά την οποία η κόρη της οικογένειας όταν μπήκε ο πατέρας στο σπίτι άρπαξε μια μαντίλα και την τύλιξε στο κεφάλι της και προσποιήθηκε ότι διαβάζει το Κοράνι. Και το άλλο ήταν ότι ο Χαν ο νεότερος τη νύχτα στο κρεβάτι του αντί να διαβάζει παραμύθια, ξεφύλλιζε γυναικείο περιοδικό…, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα.

--

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.mikres-ekdoseis.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια: