30.6.13

Ρωσία: Απαγορεύεται δια νόμου η προπαγάνδα για ομοφυλοφιλία


Ιούνιος 30, 2013.

 Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν υπέγραψε διάταγμα με το οποίο απαγορεύεται ρητά η διάδοση της ομοφυλοφιλίας στους νέους.


Το διάταγμα το οποίο είναι στην ουσία τροποποίηση του νόμου «Περί προστασίας των παιδιών από πληροφορίες επιβλαβείς για την υγεία και την ανάπτυξή τους», αποσκοπεί να βάλει τροχοπέδη  στην προώθηση «της μη παραδοσιακών σεξουαλικών σχέσεων» μεταξύ των παιδιών.

Αυτό σημαίνει ότι απαγορεύεται ρητά η διοχέτευση πληροφοριών ‘στην διαμόρφωση της αντισυμβατικής σεξουαλικότητας». Όσοι επιμένουν να διαδίδουν και να προωθούν τα παιδιά στην ομοφυλοφιλία θα τιμωρούνται δια νόμου.

Οι πολίτες θα τιμωρούνται από 4  έως 5 χιλιάδες ρούβλια ανά περίπτωση,  οι δημόσιοι υπάλληλοι με 40-50 χιλιάδες ρούβλια και τα νομικά πρόσωπα έως ένα εκατομμύριο ρούβλια. Επιπλέον προβλέπεται η αναστολή των δραστηριοτήτων τους.

Οι ποινές είναι μεγαλύτερες όταν προωθούνται μέσω του Διαδικτύου, όπου οι πολίτες που προωθούν αντισυμβατική σεξουαλική συμπεριφορά θα πρέπει να πληρώσουν  από 100 έως 300 χιλιάδες ρούβλια ή να υποστούν αναγκαστική εργασία που θα καθορίσει το κράτος.

--



Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www. mikres-ekdoseis.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια: